SEO GIRONA

especialista en posicionamiento web


Com a especialista en posicionament de pàgines web t’ajudaré a que el teu vostre negoci arribi a les primeres posicions de Google. Ha arribat el moment d’aportar a la teva web la visibilitat que es mereix per poder arribar a més clients.

ESPECIALISTA EN POSICIONAMENT WEB

CONSULTORA SEO

Treballo com a especialista SEO Freelance, ajudo els meus clients a veure créixer els seus negocis dins d’internet aportant bones estratègies de posicionament i una bona estratègia d’enllaços. 

A través de mi trobaràs tarifes de posicionament web pensades per a petits negocis, autònoms, diversos àmbits de professionalitats o projectes que estan començant. 

“No treballo el Blackhat, ni cap de les seves tècniques que poden fer-te pujar ràpid com l’escuma, però baixar encara més ràpid per les penalitzacions de Google amb algun dels seus canvis d’algorisme.”

Ofereixo SEO de veritat, treballat, el que pren el seu temps en aportar resultats, el SEO que realment val.

PER QUÈ CONTRACTAR ELS MEUS SERVEIS COM CONSULTORA SEO?

"INVERTEIX EN SEO I CANVIA EL TEU NEGOCI"

Incrementa els teus ingressos

No busquem nomès més visitants, busquem usuaris interessats en els teus productes o serveis. Amb una bona estratègia aconseguiràs incrementar els teus beneficis.

Fes créixer el teu negoci

Crearé una estratègia de contingut per a atreure nous clients a la teva empresa incrementant les teves vendes o el teu volum de servei.

Estalvia temps i diners

En uns mesos notaràs com la teva inversió en una estratègia de posicionament dóna els seus fruits. El SOU és la inversió més barata a llarg termini.

"El SEO és l'encarregat de treballar per tu les 24 hores del dia, sense interrupcions. T'ajudarà a augmentar el teu prestigi i la imatge de la teva marca. Oblida't d'invertir diners en publicitat."
Maria CB
Diseñadora y Consultora SEO

Com a especialista en posicionament web, et brindaré tota l’ajuda que precises perquè els teus clients puguin arribar a tu d’una forma senzilla, fàcil, ràpida i segura. A més, t’aconseguiré aportar la màxima visibilitat en Internet per a així poder aconseguir un increment notable de trànsit en la web i que es vegi reflectit en els teus ingressos mensuals gràcies a nous clients que arribin a través d’ella.

El meu pla de posicionament web SEO et garanteix una reputació en línia sòlida, a més d'aportar una millora molt notable quant al posicionament en Google.

Estaré encantada de ser la teva consultora SEO Girona, t'acompanyaré durant tot el procés i posteriori.

CONSULTORIA SEO A BON PREU

Auditoria SEO

DESDE
100
  •  

Les meves auditories SEO es basen en una anàlisi detallat de tots els aspectes que afecten el posicionament orgànic de la teva pàgina web. Realitzaré un diagnòstic complet de la teva pàgina web i a detectar els diferents punts d’optimització per a poder aconseguir millorar el rànquing del teu lloc web en les posicions de Google. 

Realitzaré un estudi detallat de tots els elements de la teva pàgina web tant interns com externs per a poder aconseguir un diagnòstic precís i conèixer tot el que s’ha de modificar i millorar. Per tant, l’auditoria és el primer pas de qualsevol optimització SEO que estigui dirigida a complir amb uns principals objectius.

Estratègia de posicionament

DESDE
Pressupost personalitzat
  •  

L’estratègia de posicionament és un procés que es desenvolupa mitjançant una estratègia que ens farà portar el nostre negoci als objectius que desitgem. 

Per a realitzar una bona estratègia de posicionament estudio el mercat i la teva competència, sobre la base d’això, desenvoluparé un pla real per a aconseguir els millors resultats a curt termini i així aconseguir una bona estratègia de posicionament. Realitzaré el seguiment adequat per a aconseguir els millors llocs en Google.

Les meves tarifes d'auditoria SEO Girona i les estratègies de posicionament variaran segons la mena de pàgina web.

QUÈ INCLOU EL MEU PLA DE POSICIONAMENT WEB?

AuditorIa SEO

Analitzaré al detall els diferents aspectes que afecten el posicionament de la web en qüestió i diagnosticaré problemes. Detectaré els punts d'optimització per a millorar el rànquing en els resultats de Google.

Anàlisi de la competència

L'anàlisi de la competència és un factor clau ja que gràcies a això coneixerem al detall com estan treballant, què ofereixen i sabrem com poder competir i millorar la nostra web

Millora de la densitat de paraules clau

Utilitzaré un ús natural de les paraules clau, utilitzant-les quan sigui necessari i reforçant-les amb altres frases clau i sinònims per a aportar naturalitat a Google.

Estudi de paraula clau i de la competència

Realitzaré un estudi de les paraules clau i analitzaré a fons els teus grans competidors per a poder desenvolupar una bona estratègia de posicionament

Elecció de paraules clau

El text de la teva pàgina web estarà adaptat al posicionament SEO perquè t'aporti tot el que necessitaràs per al posicionament en Google.

Optimització WEB

Comprendré les estratègies tècniques per a adquirir trànsit i aconseguir una bona interacció amb els usuaris per a fer que aquests es converteixin en clients

Millora de la velocitat de càrrega

Millorant la velocitat de càrrega de la web millorarem l'experiència dels usuaris i això ens ajudarà a impulsar el rànquing en Google.

Reestructuració de les URLs

Crearé una reestructuració de les URLs de la pàgina web per a així, poder aconseguir enllaços amigables per a Google.

Estudi i revisió d'enllaços interns

Faré un estudi dels enllaços interns de la pàgina web i una reestructuració per a donar la importància adequada a cada pàgina

Control d'enllaços entrants

Crearé un estudi dels enllaços de la teva pàgina web i realitzaré una estratègia de generació d'enllaços nous de qualitat. Neteja Copia el text

Creació de noves pàgines

Aportar contingut de qualitat és imprescindible perquè s'adapti a les contínues actualitzacions de Google, a la mateixa vegada que millorar les fallades i millorar el posicionament.

Control d'imatges

Analitzaré totes les imatges de la pàgina web i les optimitzarem al màxim perquè no afectin el rendiment de la pàgina web, a més, afegirem els atributs necessaris.

No dubtis més

Si el que realment desitges és incrementar el teu negoci online i aconseguir la millor posició en Google, precises d’un bon posicionament web, per això:

No dubtis a posar-te en contacte amb mi, t’assessoraré sense compromís i podràs explicar-me el que necessites o el que no funciona bé en la presència en línia del teu negoci, trobarem solució! i aconseguiré aportar el millor posicionament SEO per al teu web.

ON OFEREIXO ELS MEUS SERVEIS DE POSICIONAMENT WEB?

Els meus serveis de posicionament web SEO es centren, principalment a Girona i totes les seves províncies, per proximitat, ja que és el meu lloc de residència. Però, a més, ofereixo els meus serveis de posicionament web a tot arreu d’Espanya ja que gràcies a Internet, el tracte amb els meus clients és molt pròxim i resulta molt fàcil poder dur a terme totes les meves labors i estratègies de posicionament web.

A QUI OFEREIXO ELS MEUS SERVEIS?

Tots els meus serveis de disseny de pàgines web i posicionament Google estan enfocats en diversos àmbits de negoci, per això treball amb precisió i al detall cada web enfocant-la amb precisió al seu àmbit de negoci.

seo per a petits negocis

El principal objectiu del posicionament web en Google per a petits negocis és incrementar la visibilitat i el reconeixement en una àrea petita. Els meus serveis de posicionament web per a petits negocis t'ajudarà a aconseguir portar més visites, vendes o consultes a la teva pàgina web i aconseguir més afluència en el teu negoci online.

seo per a restaurants

Aconseguir clients per al teu restaurant no sempre resulta tasca fàcil. Però no és una cosa impossible. Existeix una opció infal·lible per a aconseguir aportar més clients al teu restaurant: un bon pla de posicionament en Google. Amb un bon posicionament en Google tindràs l'opció d'aconseguir atreure tants clients com vulguis al teu restaurant, no sols aquells clients pròxims, si no persones que poden arribar a reservar donis de països llunyans.

seo per a autònoms

El posicionament web per a autònoms és indispensable en aquest àmbit també ja que gràcies a una bona estratègia de posicionament aconseguiràs obtenir uns bons resultats ja que la competència entre autònoms és elevada. El meu principal objectiu per al posicionament web per a autònoms és aconseguir una de les millors posicions en Google per a fer arribar un major trànsit de clients als teus serveis i així incrementar el teu negoci.

PER QUÈ ÉS IMPORTANT UNA BONA ESTRATÈGIA DE POSICIONAMENT WEB?

És evident que tenir una web impecable és el primer pas per a poder avançar en el teu negoci via en línia i així poder establir una estratègia en online per a aquest. El posicionament en Google és el segon més valuós en aquest món, el principal, evidentment, és disposar d’una pàgina web oficial.

La principal pàgina de resultats de Google és la garantia d’un gran trànsit de contactes comercials i d’atreure nous clients, però com sabràs, no és per a res una tasca fàcil aconseguir una de les primeres posicions quant al posicionament Google.
El gran treball del SEO és gairebé sinònim de constància, perseverança, dedicació, artesania, paciència i cuidar el codi de treball.
A la mateixa vegada és una tasca que no resulta senzilla d’aconseguir, però no impossible

Per això, com a consultora SEO, t’ofereixo un control constant i exhaustiu perquè els primers resultats comencin a arribar, aportar una bona direcció i un manteniment adequat és el principal. El treball SEO que realitzo es tracta d’un treball cuidat, artesà, constant i humà, tot això és el còctel que farà que el teu web vagi pujant posicions sense pressa, però tampoc sense pausa.

Posicionamient web girona

avantatges per al teu negoci en línia

Una bona estratègia de posicionament SEO a Girona és increïblement rendible a mitjà i llarg termini, després d’un temps aportant el treball que mereix, pots aconseguir aportar al teu negoci resultats molt rendibles que et garantiran una arribada constant de clients.

Gràcies al posicionament web que ofereixo per la meva experiència com a consultora SEO et garanteixo que tot client que estigui interessat en els teus serveis en la teva zona, cridarà. La pàgina web i el SEO hauran realitzat la seva labor d’una forma excel·lent, arribant als primers resultats de Google, rebràs consultes, contactes comercials i sol·licituds de pressupost sens dubte.

No dubtis més

Si el que desitges o necessites és incrementar el teu negoci en línia i aconseguir una de les millors posicions en Google per a augmentar els teus clients i el teu trafico, posa’t en contacte amb mi. Aconseguirem incrementar el teu negoci gràcies a un bon posicionament web i una bona estratègia per al teu negoci.