Disseny web

maria calha

Si vols tenir una pàgina web de calitat i no disposes d’un gran pressupost, estàs en el lloc indicat. Dissenyo la teva pàgina web i t’ajudo a aconseguir una bona posició a Google. Treballo amb petits negocis, professionals independents, freelancer i projectes personals.

Disseny web Girona

sobre mi

Hola! Em dic Maria i sóc especialista en disseny web, creació de botigues en línia i en posicionament en Google per a petits negocis, professionals independents i projectes personals. Si el que estàs buscant és una web funcional, pràctica, elegant i rendible… estàs en el lloc correcte, benvingut/a!

A través del meu trobaràs tarifes de disseny web especialment pensades per a petits negocis, reformes de webs que estan obsoletes o projectes que estan començant. Tots els meus projectes estan dissenyats amb material de primera qualitat, amb la seguretat adequada, rendibles i molt boniques.

Per què contractar-me com a especialista en disseny web?

Preus econòmics

Realitzo tots els dissenys a preus econòmics adaptats a qualsevol mena de pressupost, sense perdre la qualitat dels meus serveis.

Personalització única

La creació de la teva pàgina web serà única i exclusiva per al teu negoci, s'adaptarà al teu estil i a les teves necessitats.

Posicionament Google

El text de la teva pàgina web estarà adaptat al posicionament SEO perquè t'aporti el necessari per al posicionament en Google.

Disseny elegant i minimalista

El disseny de la teva pàgina web serà minimalista, centrant l'atenció a augmentar el teu negoci i enfocant la web a la conversió dels teus clients.

Enfocada a la captació de clients

Realitzaré la creació de la teva pàgina web i la seva arquitectura centrant-la en la retenció de visitants.

Pàgines web optimitzades

La pàgina web que dissenyaré per a tu estarà totalment optimitzada, és a dir, carregarà ràpid, crearà una bona experiència amb l'usuari i facilitarà la indexació del teu web.

CREACIÓ DE PÀGINES WEB a bon preu

DISSENY WEB BÀSIC
DES DE
200
  • MÉS DEMANDAT PER A OBTENIR UNA BONA PRESÈNCIA EN LÍNIA

Si el que realment necessites és un disseny web petit, per a tenir simplement presència web en online, però sense massa complicacions, tal vegada aquesta serà la teva tarifa ideal.
Es basa en una pàgina web senzilla, sense pàgines interiors, simplement una pàgina de navegació en vertical, amb diversos apartats i ben estructurada. Resumirà perfectament la teva activitat i et donarà molt bona imatge.

DISSENYO WEB I POSICIONAMENT GOOGLE
DES DE
300
  • MÉS DEMANDAT PER A OBJECTIUS AMB POSICIONAMENT WEB EN GOOGLE

La tarifa bàsica (des de 250€) és la millor opció si el que realment necessites és un disseny web estèticament impecable i un pla SEO bàsic per a poder començar a créixer.
Si el que realment cerques és una web bàsica, perfecta, elegant, funcional i sense cap mena de complicació, aquesta serà la teva tarifa de disseny web ideal. Perfecta també si el que desitges és començar un projecte o bé reformar una pàgina web que ja estigui construïda. Explica’m la teva idea i la posarem en marxa.

DISSENYO WEB I BOTIGA EN LÍNIA
DES DE
Solicitar presupuesto
  • MÉS DEMANDAT PER A VENDES EN LÍNIA I POSICIONAMENT WEB EN GOOGLE

La tarifa oro és la millor opció si el que necessites és un disseny web i obtenir una pàgina web amb funcionalitats específiques com a passarel·les de pagament, motor de reserves, xat en línia, respostes automàtiques, etc.
Si el que estàs buscant és obtenir un tipus de web que resolgui les necessitats més complexes, aquesta serà la teva tarifa ideal. Marcaràs la diferència amb la teva major competència.

En què m'enfocaré per al disseny de la teva pàgina web?

Estudi i anàlisi

En primer lloc m'enfocaré en el teu negoci, en el seu sector i en el seu públic. Obtenint així les dades i requisits necessaris per a la nova pàgina web exclusiva per al teu negoci.

recopilació de totes les dades

Recopilaré totes les dades necessàries per al teu lloc web i així poder establir una estructura ideal per al projecte.

dissenyaré la pàgina web

Dissenyaré la teva pàgina web inicial i la revisarem conjuntament per a aconseguir el teu vist-bo.

Desenvolupament

Quan tinguem el disseny final de la web solament quedarà treballar el posicionament SEO de la teva pàgina web i ja la tindrem llista per a aportar-li un bon posicionament en Google.

COM TREBALLARÉ EL DISSENY DEL TEU WEB?

En primer lloc, potser et faré moltes preguntes sobre la teva idea, projecte o sobre el teu web actual (si existeix). Ja que necessito conèixer a fons totes les necessitats del teu negoci i sobretot els objectius per a poder començar a realitzar el disseny de la teva pàgina web.
Seguidament recopilarem tot el necessari: logotip, menú de navegació, contingut, textos, imatges, etc.

01. CREACIÓ DE LA TEVA PÀGINA WEB

Tot llest? Bé, ara és el meu torn. Analitzarem conjuntament el progrés de treball, tant en la part del disseny web com en els continguts. En aquest espai realitzarem proves, podràs comentar-me que t’agrada o que no et convenç tant, i així, arran d’això podrem anar modificant cosetes, afegint i reflexionant fins a obtenir una pàgina web completa i al teu gust.

02. PUBLIQUEM EL DISSENY DE LA TEVA PÀGINA WEB

Quan finalment hagis vist la versió definitiva del disseny web, serà el moment ideal per a optimitzar el SEO i acabar d’adaptar-la a tota mena de telèfons intel·ligents i tauletes del mercat i optimitzar al màxim la velocitat de càrrega de la web. Una vegada publicada podrem donar-li un últim repàs i comprovar que tot funcioni correctament.

Estaré encantada de poder dur a terme el teu projecte de disseny web a Girona

Poso a la disposició dels meus clients tarifes senzilles, completes i a un preu ajustat amb la relació qualitat-preu que s’ajusti a les seves necessitats.

Posa en marxa la teva idea de negoci, renova la web de la teva empresa, comença a vendre els teus productes per internet i, abans de res, obtingues la tranquil·litat que la teva imatge en línia està absolutament impecable.

Per què contractar-me com a especialista en disseny web?

l'essencial dels meus serveis

Desenvolupament la creació de la teva pàgina web donis de zero, començant pel disseny del Logotip o imatge corporativa fins a arribar al disseny de la teva pàgina web.
Dissenyo webs adaptades a tots els dispositius amb dissenys exclusius enfocats a la captació de clients, amb una navegació intuïtiva i una gestió fàcil i senzilla.

Material de qualitat

Treball sempre amb plantilles premium de WordPress. Ús a més plugins totalment compatibles amb les plantilles, d'estabilitat assegurada i comprovats en múltiples webs. Inverteixo molt en seguretat i estabilitat en les webs en les quals treball.

Posicionament Google en totes les webs

Tots els projectes que signo porten incorporat un pla SEO inicial

T'escolto

Escolto perquè tu ets qui millor coneix el teu negoci i les seves necessitats, la seva història, els plans de futur i els seus objectius. I tot això cal tenir-ho en compte a l'hora de dissenyar una web o armar un pla de posicionament SEO

SERVEIS VARIATS

Poso a la teva disposició serveis molt variats: disseny web, manteniment WordPress, SEO, botigues en línia, muntatge de plataformes de cursos en línia, integració de motors de reserves, xats en línia, servei tècnic...

QUE OBTINDRÀS SI CONTRACTES ELS MEUS SERVEIS?

ON OFEREIXO ELS MEUS SERVEIS DE DISSENY WEB?

Els meus serveis de disseny de pàgines web es basen principalment en Girona, totes les localitats i províncies, per proximitat, ja que resideixo en aquesta ciutat. Però a més, ofereixo els meus serveis a tot arreu d’Espanya ja que gràcies a les noves tecnologies i Internet, el tracte amb els meus clients és molt pròxim i resulta molt fàcil poder dur a terme tots els meus treballs de disseny de pàgines web a Espanya.

Vols que t'ajudi amb la creació de la teva pàgina web?

Els meus serveis de disseny web són funcionals, eficaços i rendibles.

Gaudeix d'una presència en línia òptima a un preu raonable.

Ofereix als teus clients la teva millor versió en online.

no dubtis més

Si tens un petit negoci i no saps ni per on començar amb el disseny de la teva pàgina web, truca’m, o escriu-me un correu, la qual cosa prefereixis, i explica’m el teu cas i el que necessites o la idea que tens, estaré encantada d’explicar-te què faria jo en el teu lloc, com i en quina ordre, d’aconsellar-te quina tarifa et convé triar i, per descomptat, d’ajudar-te en el camí si així ho vols.

I sense cap compromís, és clar.

DISSENY DE PÀGINES WEB GIRONA

Una pàgina web és essencial per a afermar el teu negoci

No sols els experts en la creació de pàgines web ho posem en pràctica diàriament, els usuaris i clients també. I és que disposar d’un disseny web únic no és una cosa opcional per a cap tipus de negoci i molt menys per a les petites empreses. Necessites tenir una web en les millors condicions possibles.

“I no et preocupis pel preu, tots els meus productes estan pensats especialment per a petits negocis, com el teu, com el meu, així que tots els preus estan ajustats i són assequibles”

A més, tots els meus pressupostos cobreixen totes les necessitats que pugui tenir un petit o gran negoci, tant si simplement necessita tenir una mica de presència online senzilla com si precisa de plans de posicionament personalitzat per a aconseguir atreure el major flux de clients cap al negoci.
Solc treballar amb petits negocis, autònoms, projectes personals, etc. així que tots els meus serveis de disseny web Girona estan perfectament ajustats i valorats a aquest tipus de negoci.

Vols crear la teva pàgina web i això et resulta familiar?

La teva web està estancada i necessites una nova o remodelar-la per a impulsar el teu negoci

Començaràs a vendre en Internet i necessites una botiga en línia segura, ràpida i eficaç.

Estàs a punt de posar en marxa un projecte de negoci i necessites tenir una web que li doni suport visual i comercial

No saps què fer amb el hosting, amb el domini, amb el logo i necessites ajuda?

Els teus productes i serveis són perfectes, però ningú et troba per internet perquè el teu SEO deixa molt a desitjar?

Ja t'has cansat de videotutoriales d'aquests que "embenin fum” i cerques a un professional que s'encarregui de tot

POSA'T EN CONTACTE AMB MI

Si ja tens al cap alguna idea per a posar en marxa el teu disseny web a Girona i fer que creixi la teva imatge via en línia, no dubtis a posar-te en contacte amb mi ara!. T’aconsellaré, assessoraré e guiaré sense cap compromís i si t’agrada tot el que t’explico, ens posem en marxa!